2 de febrer del 2015

Guissona ja disposa d'un hotel de tres estrelles: Cal Piteu


Alsicor, societat de la família del gerent de la Corporació Agroalimentària Guissona (CAG), Jaume Alsina, va inaugurar divendres 19 de desembre de 2014, a Guissona, un hotel de 3 estrelles. 




L'equipament està ubicat a la històrica casa Cal Piteu, que dóna nom a l'hotel, en la qual van nàixer, entre d'altres, el notari Ramon Faus Esteve, coautor amb uns altres dos il·lustres veïns de la localitat, Ramon Roca Sastre i Francisco de Asis Condomines, de la Compilació de Dret Civil de Catalunya del 1960.


El projecte ha permès conservar la històrica façana de l'edifici i rehabilitar les seues quatre plantes. La planta baixa acull una cafeteria i un centre comercial BonÀrea. Les dos plantes superiors donen cabuda a 12 habitacions amb acabats de luxe i sortida a terrassa. L'última planta acull un apartament familiar. El preu de les habitacions és d'uns 50 euros per nit. L'edifici està ubicat al centre històric de la zona per als vianants de Guissona, encara que per la part posterior de l'hotel hi ha un accés directe a la circumval·lació de la població que permet el pas de vehicles.

El nou equipament de Guissona oferirà inicialment vuit llocs de treball. Alsicor ja dirigeix des de fa uns anys un hostal a la població veïna de Palouet, agregat de Massoteres, en el que va ser la casa originària de la família de Jaume Alsina.



Podeu trobar tota la informació sobre aquest allotjament a http://www.hotelcalpiteu.com/

Imatges extretes de www.booking.com

Informació extreta de http://www.lleida.com/noticia_canal/guissona-estrena-un-hotel-de-tres-estrelles-cal-piteu-al-centre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada