6 de febrer del 2015

CARNAVAL 2015 A GUISSONA!!

Aquest CARNAVAL 2015 t'esperem a Guissona!!!!!




Les propostes son variades i van des de tallers de màscares, concurs de truites, concurs de disfresses i de comparses...  http://www.guissona.cat/la-vila/cultura/carnaval-2015

CONCURS DE TRUITA DE PATATES 

BASES DEL CONCURS:

INSCRIPCIONS: a l’Ajuntament, abans del 12 de febrer, personalment (horari d’oficina, de 9 a 14h), per telèfon (973550005) o per e-mail (cultura@guissona.cat).

QUÈ CAL PORTAR? Una paella, un fogonet, estris de cuina necessaris, les ganes i el “truquillo” personal per fer la millor truita. La matèria prima ja la subministrem però també la podeu portar de casa. Un Jurat imparcial valorarà les diverses truites. Es premiaran 3 categories: La que tingui més bon gust, la que tingui millor presentació i la pitjor en tots els aspectes. També hi haurà premis i sorpreses per tots els participants que vagin disfressats.... 
....I que guanyi la millor !!!


RUA DE COMPARSES 

INSCRIPCIÓ DE COMPARSES:  a l’Ajuntament, abans del 12 de febrer, personalment (horari d’oficina, de 9 a 14h), per telèfon (973550005) o per e-mail (cultura@guissona.cat).

PREMI a la millor comparsa: una nit per a tots els integrants en un alberg de la  Xarxa d’Albergs de la Generalitat de Catalunya. Per totes les comparses descompte de 2€ per persona per sopar en un restaurant de la vila adherit a la iniciativa el mateix dia 14, després de la rua. Els tiquets descompte es podran recollir un cop s'hagi reservat lloc en l'establiment desitjat. 




Aquest CARNAVAL 2015 t'esperem a Guissona!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada