21 d’abril del 2015

A finals d'abril, Sant Jordi i Diada dels Margeners a Guissona!


La diada de Sant Jordi omple de llibres i roses el nucli antic de Guissona: us convidem a passejar per la zona de vianants de la vila, descobrint en els aparadors de les botigues un seguit de propostes literàries que arriben de la mà dels infants dels nostres centres educatius. 

Per recordar la diada d'enguany s'han fet uns punts de llibre commemoratius fantàstics, disponibles de manera gratuïta a la Biblioteca, al Museu de Guissona Eduard Camps i a la Llibreria Issauna. 


Enguany, a més, per la tarda us proposem UNA CARRETADA DE CONTES a la Plaça Major:



La setmana clourà amb les activitats de celebració del 8è aniversari de la colla castellera local, els Margeners de Guissona (www.margeners.cat). Us n'adjuntem la programació perquè us animeu a sentir-vos membres de l'entitat. 

La progressió d'aquesta colla ha estat espectacular i transmeten emoció en cada una de les seves actuacions. "La idea de crear una colla castellera a la Segarra va néixer d’un grup d’amics de Guissona i rodalies que tenien ganes de fer alguna cosa en comú per tal de dinamitzar la vida associativa de la vila. Entre tots creien que fora bo que existís una entitat que incentivés l’activació cultural i la participació popular, cosa que podia ser possible a través de la creació d’una colla castellera. Els primers passos decidits es realitzaren el març de 2007 quan els mateixos joves van tirar endavant la iniciativa, gràcies també a la col·laboració de diversos castellers que havien fixat la seva residència a prop de Guissona." (extret del seu blog, http://margeners.cat/inicis/)

Aquest cop, i a casa, estaran acompanys de les colles de Berga i d'Esparreguera.Diumenge 26 de maig, a migdia, tothom a la Plaça Major!!

PER MOLTS ANYS!!




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada